Bedrijfsprofiel

In een tijdsspanne van meer dan 45 jaar is Transworld International uitgegroeid tot een erkende kwaliteitsleider en één van de meest progressieve bedrijven in de Belgische verhuis- en opslagsector.

Transworld offices

Bedrijfsprofiel

Met haar meer dan 45 jaar ervaring in de sector van international mobility, biedt Transworld International verhuis-, opslag- en relocatiediensten aan van topkwaliteit aan particulieren, families, bedrijven, verenigingen en organisaties.

Transworld International is uitgegroeid tot een van de beste en meest vooruitstrevende organisaties in de sector, met een sterke en stabiele financiële basis. Het is steeds een familiebedrijf gebleven door de jaren heen, handig gelegen in het hart van de Brusselse expats-gemeenschap.

Wij zullen met u samenwerken om u de gepaste dienstverlening aan te bieden voor elk van uw projecten, waarbij we er voor zorgen dat ieder project zo stressvrij mogelijk verloopt.

De jarenlange trouw van onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, is het beste bewijs van de permanente aandacht voor kwaliteit door Transworld International.

Wij zijn er van overtuigd dat een persoonlijke, flexibele en professionele aanpak de sleutel is om van uw verhuis een succes te maken. Om het gemak en de efficiëntie van de communicatie te garanderen wijzen wij u een persoonlijke contactpersoon toe die als verbindingspunt tussen alle betrokken partijen in het verhuizingsproces zal fungeren en alle communicatie naar u zal stroomlijnen. Onze meertalige en gespecialiseerde adviseurs, waaronder ervaren juristen en handelsingenieurs, en onze uitstekende plaatselijke agenten over heel de wereld zijn bereid net dt stapje extra te zetten om u eersteklas verhuis- en relocatiediensten aan te bieden die aan uw verwachtingen tegemoet komen en zelfs overtreffen. Dit resulteert in een gemoedsrust, een vlotte overgang en integratie, en een winst in tijd en geld, waarbij u wij volledige geheimhouding garanderen.

Onze onafhankelijkheid, in combinatie met ons lidmaatschap van alle grote mobility netwerken zoals EURA, FIDI, IAM, OMNI, Worldwide ERC,… combineren de voordelen van een wereldwijd netwerk van agenten, met de vrijheid om overal ter wereld de best mogelijke lokale agenten te kiezen, die dezelfde toewijding aan kwaliteit en prijsbewustheid delen.

Transworld International was in 2001 één van de eerste verhuisfirma's om het FAIM kwaliteitslabel te behalen, hetwelk de hoogste kwaliteitsnorm voor internationale verhuizingen stelde en tot op heden de enige standaard is ter wereld die een kwaliteitsnorm voor internationale verhuizingen verzekert. Sindsdien heeft Transworld International onafgebroken dit kwaliteitslabel behaalt met de hoogste scores. Door altijd aandachtig te luisteren naar onze klanten, verkennen wij steeds nieuwe manieren om onophoudelijk onze diensten te verbeteren, volgens ons bedrijfsmotto : "99% is niet goed genoeg!".

Gedurende de laatste 10 jaar, heeft Transworld International geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn Relocations departement en in zijn ICT departement, om zo een grondige follow up te verzekeren met gebruik van de modernste middelen. De modernste uitrustingen die vandaag op de markt zijn garanderen een flexibiliteit die zeer door onze klanten wordt gewaardeerd.

Dit is waarom Transworld International een zeer hoog en op en top professioneel niveau bereikt in zijn verhuis-, relocatie- en opslagdiensten aan een zeer concurrentiële prijs, waar ook ter wereld.