Opslagdiensten

Aarzel niet om met ons contact op te nemen indien u opslagdiensten nodig heeft.

Opslag kan aangeboden worden in combinatie met een verhuizing of als een aparte dienst.

Storage
Trucks
Packing

Meubelopslag

Indien u niet onmiddellijk naar uw nieuwe woning kan verhuizen, biedt Transworld International u een veilige opslaginfrastructuur. Zolang u het nodig heeft, zal Transworld International zorg dragen voor uw bezittingen.

Transworld International's kantoor en magazijn zijn speciaal voor haar activiteiten gebouwd en staan onder cameratoezicht. Ze zijn beschermd tegen brand en diefstal en zijn zeer gunstig binnen redelijke afstand van Brussel, de haven van Antwerpen en de Brusselse luchthaven gelegen. Transworld International heeft één van de fraaiste opslagplaatsen in de omgeving voorhanden, met een opslagcapaciteit van 14.000 m³ of 500.000 cu. feet.

De opslagplaats heeft zijn eigen dok, weegschaal en verplaatsbare oprit. Bovendien heeft het een volledig uitgeruste schrijnwerkerij en biedt het zowel korte- als langetermijn opslag voor gepalletizeerde opslagkisten drie verdiepingen hoog of voor stalen 20 foot containers. Er zijn speciale boxen in de opslagruimte gebouwd voor de opslag van uw wagen.

Transworld International biedt ook veilige opslag in om het even welk ander land in de wereld. Gelieve voor meer informatie ons bedrijf te contacteren.

U kan uitgekozen goederen uit/in opslag halen of toevoegen