Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Internationale verhuizingen

Een internationale verhuis is een grote kans in het leven. U zal niet alleen gaan wonen in een nieuwe buurt, maar u zal tevens een nieuwe cultuur leren kennen, nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen,… naar aanleiding van uw werk of naar aanleiding van een nieuwe wending in uw leven. Wanneer de noodzaak zich voordoet om uw goederen internationaal te verhuizen rijst de vraag “Aan welke internationale verhuizer vertrouw ik mijn persoonlijke bezittingen toe?”. Er zijn betrouwbare internationale verhuizers, maar er bestaan helaas ook verhuisfirma’s waarvan u wenste dat u ze in de eerste plaats nooit gecontacteerd had.

Transworld International is één van deze betrouwbare verhuisfirma’s die al meer dan 45 jaar internationale verhuizingen uitvoert. Wij zijn lid van internationale verhuisassociaties zoals FIDI, IAM en OMNI en waren in 2001 bij de eerste internationale verhuisfirma’s om het FAIM kwaliteitslabel te verkrijgen, onder toezicht van Ernst & Young. Dit FAIM programma is het enige programma dat specifiek werd opgezet voor de internationale verhuisindustrie. Het bepaalt dan ook de hoogste kwaliteitsstandaard voor internationale verhuizingen.

Transworld International is een onafhankelijk bedrijf met een wereldwijd netwerk van agenten van topkwaliteit, opgebouwd door jarenlange ervaringen en contacten. Dit laat ons toe voor elk geval de beste verhuizer te kiezen voor uw specifieke behoeften, waar ook ter wereld.

Of u nu van of naar België verhuist, of tussen andere landen, wij verzekeren u een top service aan competitieve prijzen.
Wij bieden u een volledig aanbod van internationale verhuisdiensten aan, of het nu per lucht, over zee of over land is. Dit betreft ondermeer de volgende diensten:

 • Een bezoek van onze vertegenwoordiger vóór de verhuis om de vereiste diensten te beoordelen en om onaangename verrassingen te vermijden wanneer u internationaal verhuist.
  • Wij wijzen u een meertalige verhuiscoordinator aan die uw enige contact zal zijn tijdens uw hele verhuizing. Hij of zij zal u bijstaan tijdens het verhuisproces en zal de nodige documenten bij u opvragen, u op de hoogte houden van het verloop van uw verhuis en op al uw vragen antwoorden.
  • Pakken en laden
  • Demonteren van meubilair
  • Het in kisten zetten van de meest waardevolle en breekbare voorwerpen
  • Het weggooien van voorwerpen die u niet langer nodig heeft
  • Expeditie en dedouanering
  • Aflevering en hermonteren van het meubilair
  • Verwijderen van leeg inpakmateriaal

  Indien nodig zorgen wij voor de schoonmaak van uw woning voor de uitgaande plaatsbeschrijving, ophangen van de schilderijen, lampen en gordijnen, aansluiten van elektrische apparaten zoals wasmachines en satellietschotels,… Hebt u een extra service nodig? Aarzel niet om het ons te vragen, wij zijn daar om u te helpen.

  Behalve de verhuis van uw persoonlijke goederen, kunnen wij ook het transport verzorgen van uw huisdier, uw kunstobjecten, uw wagen, motorfiets,…

  Het kan nodig zijn om uw meubilair of persoonlijke goederen voor een korte of langere periode in opslag te plaatsen wanneer u naar het buitenland verhuist. Wij kunnen uw goederen veilig opslaan in ons magazijn in België, welk is uitgerust met camerabewaking en een diefstal- en brandalarm. Wij kunnen ook opslag van uw goederen regelen in elk ander land ter wereld.

  Wij verzekeren u wanneer u internationaal verhuist en verhuis- of opslagdiensten nodig heeft, dat uw goederen bij ons in veilige handen zijn. Contacteer ons voor een gratis verhuisofferte en wij zullen u met plezier bijstaan.