Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Expeditie & dedouanering van inboedels

De opslagfaciliteiten van Transworld International laten toe om zendingen te ontvangen, te deconsolideren of consolideren en te versturen per zee, per lucht of over de weg naar welke bestemming ter wereld. Er is een douane-entrepot dat toelaat om binnen het uur in-house in te klaren om een snelle en efficiënte aflevering te garanderen volgens de noden van de klant.

Er wordt rekening gehouden met snelheid, veiligheid en kosten bij het bepalen van de wijze van versturen van uw verhuizing. Bij het versturen per zee, per lucht of over de weg worden uw goederen geladen in stalen zeecontainers, houten kisten, speciale luchtvrachtdozen of in vrachtwagens. Enkel het meest veilige transport wordt in beschouwing genomen gebruikmakend van de meest betrouwbare carriers in de industrie.

Het ervaren team en management vrachtsysteem bereiken het vereiste resultaat ... een effectieve versturing en een sucessvolle uitkomst.