Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Relocatiediensten

Zoals iedere grote verandering in iemands leven, kan verhuizen naar een ander land ontwrichtend werken, maar tegelijkertijd kan dit een verandering zijn waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt en kan benutten.

Transworld International biedt oplossingen op maat aan naargelang ieders behoeften, of je nu een HR Manager bent die de verhuis van de expat moet beheren, of je bent een particulier die hulp nodig heeft tijdens zijn/haar verhuizingsproces.
Er zijn vele bedrijven die zogenaamde relocatie-diensten aanbieden, maar slechts weinigen beseffen dat relocaties om individuele personen draaien die ieder hun specifieke behoeften hebben, en dus ook een eigen benadering behoeven. Individuele personen en families kunnen niet in standaarddiensten gegoten worden, maar hebben ieder de aandacht nodig, vereist om diensten op maat te verlenen. Enkel door dit te doen, kunnen expats en hun families zich gemakkelijk in hun nieuw huis vestigen, met zo weinig mogelijk stress.
Transworld International is één van deze relocatie bedrijven die dit begrepen hebben. Dankzij ons onophoudelijk streven naar kwaliteit en persoonlijke aandacht, slagen we er in de overgang voor de expat zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor bereiken we twee belangrijke doelen tegelijk : we verlichten het werk en de zorgen van de HR Manager, waardoor deze zich beter kan concentreren op zijn of haar kerntaken, en we slagen erin de nieuwkomers met zo weinig mogelijk stress en tijdverlies te installeren. Hierdoor kan ook de expat zich concentreren op zijn werk, met de geruststellende gedachte dat er voor zijn of haar familie gezorgd wordt.

De ervaring en toewijding van ons meertalig team, waaronder ervaren Handelsingenieur en Masters in de Rechten, in combinatie met ons eersteklas wereldwijd netwerk, garandeert u de beste dienstverlening, waar in de wereld u of uw werknemers ook naar toe verhuizen of welke relocatiedienst u ook nodig heeft.