Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Verpakken van kunst en transport van kunst

Transworld International biedt een unieke dienstverlening in het transport van kunst aan voor zowel privé als publieke collecties. Speciaal opgeleide ploegen die begrijpen welke zorg waardevolle voorwerpen nodig hebben, zorgen ervoor dat uw dierbare kunstvoorwerpen verpakt en getransporteerd worden met de meeste zorg. Bovenop de vaardigheden van onze ploegen, gebruikt Transworld International ook gespecialiseerd materiaal, zoals op maat gemaakte kratten en schokbestendige verpakkingsmaterialen. Zo verzekeren wij een optimale bescherming van uw kunstvoorwerpen tijdens transport. Laat deskundige professionals zorg dragen voor het transport van kunst.

Als verhuisbedrijf dat al meer dan 40 jaar aan de top meedraait, begrijpen we als geen ander dat we maar zo goed zijn als de mensen met wie we werken. Onze verhuizers van kunstvoorwerpen en opslag- en distributiespecialisten zijn nauwkeurig geselecteerd, en zijn de beste van de beste in de branche. Zo creëren wij onze meerwaarde voor onze klanten.

Wij leveren internationale transportdiensten voor uw waardevolle kunstvoorwerpen, van gelijk welke grootte of waarde.
Wanneer u uw kunstvoorwerpen niet direct in ontvangst kan nemen, biedt Transworld International ook betaalbare opslagmogelijkheden aan voor zowel korte als lange termijn in ons magazijn dat permanent onder camera-toezicht staat. Onze mensen, gespecializeerd in verhuizen van kunstvoorwerpen, kunnen u een aantal opties voorstellen om uw kunstvoorwerpen te bewaren tot u ze kunt ontvangen. Op dat moment leveren wij uw kunstvoorwerpen bij u thuis of in een kunstgallerij af, en helpen wij u zelfs om dit te installeren.