Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Relocatiediensten op bestemming

Een ander land heeft dikwijls een andere cultuur en gewoontes dan het land waar u vandaan komt. Verhuizen naar een nieuw land betekent dan ook dat u uw weg zult dienen te vinden zonder de zekerheden en gewoontes waarop u kon steunen in uw thuisland. Dit kan stress met zich meebrengen en in veel gevallen verliest u hierbij - kostbare - tijd.

Het laatste dat een expat wil wanneer hij verhuist naar een ander land, is dat hij tijd verliest en zich moet opwinden in allerlei praktische en administratieve zaken. Expats die verhuizen naar een nieuw land willen zich kunnen concentreren op hun nieuwe job, en willen dat hun familie zich zo snel mogelijk thuis voelt. Meer en meer zijn bedrijven zich bewust van het belang hiervan, en HR Managers doen al wat ze kunnen om hun expats te begeleiden tijdens hun verhuis. Elke nieuwe expat en hem of haar gezin hebben echter specifieke behoeftes, en geen enkele relocatie is ooit hetzelfde. Het is hier dat relocatiebedrijven van pas komen. Transworld International heeft de kennis, ervaring en toewijding om de ideale formule aan te bieden voor iedere relocatie. Op deze wijze nemen wij de last en zorgen van de relocatie van de schouders van de HR manager. We bieden een brede waaier van relocatiediensten aan op bestemming, er op deze manier voor zorgend dat de expat zich kan concentreren op wat echt van belang is.