Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Ondersteuning van de partner

Een belangrijke zorg die een expat heeft die verhuist naar een ander land, is deze om het welzijn van zijn of haar partner die met hem of haar meekomt. Deze partner blijft dikwijls alleen thuis in de dag, terwijl de expat op het werk is en de kinderen op school.

Terwijl voor de expat alles geregeld wordt, is het vaak zo dat de partner alles zelf moet uitzoeken.

Soms wenst de partner een passend werk te vinden in zijn of haar nieuwe bestemming, soms wenst deze een nuttige manier te vinden om zijn of haar vrije tijd door te brengen (vrijwilligerswerk, volwassenenonderwijs, sociale clubs, hobbies, sport,…) of wil de partner gewoon een manier vinden om nieuwe mensen te leren kennen en zich te integreren in zijn of haar nieuwe buurt.

Transworld International biedt badrijven en particulieren een reeks diensten aan om zo tegemoet te komen aan de behoeftes van de meereizende partners van de expats in hun nieuwe land of bij hun terugkeer. Ons ondersteuningsprogramma voor de partners zal de expat helpen om nieuwe mogelijkheden te vinden en te ervaren die overeenkomen met zijn of haar verwachtingen.

Ondersteuning van de partner