Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Zoeken naar een woning

Het doel van dit programma is om u op een snelle en efficiënte manier te verzekeren van een gepaste thuis aan de juiste prijs en op de juiste locatie, of u nu een woning wenst te kopen of te huren.

Samen met onze interne consulenten en onze uitgebreid wereldwijd netwerk van specialisten in het zoeken naar woningen voor expats, beheren wij uw zoektocht en loodsen wij u door het gehele proces van de zoektocht naar een woning.

Dit houdt de volgende diensten in :

  1. Wij geven u een welkomstpakket gedurende onze eerste ontmoeting : kaarten, woordenboek, en algemene informatie. Dit zal u helpen zich makkelijker te oriënteren en zich thuis te voelen.
  2. Vervolgens wordt er altijd een "analyse van de behoeftes en voorkeuren" samen met u en uw gezin opgemaakt. Op deze manier verzekeren wij er ons van dat enkel de meest geschikte verblijven geselecteerd worden voor een bezoek.
  3. De consultant van Transworld International doet vervolgens een uitgebreid onderzoek naar de meest geschikte verblijven, rekening houdend met het budget, het gebied waar de voorkeur wordt aan gegeven, de plaats van scholen en werk, sociale interesses, enz... Omdat wij geen immobiliënmakelaar zijn, werken wij voor u met slechts één doel - een thuis voor u en uw familie vinden – waar niet alleen u en uw gezin, maar zelfs de huisdieren zich thuis voelen!
  4. Vervolgens geven wij u een eerste lijst met mogelijk geschikte verblijven. Nadat wij hierover uw commentaren ontvangen hebben, stellen wij een definitieve lijst met mogelijke verblijven op.
  5. Op basis van deze lijst maken wij alle afspraken en doen wij alle voorbereidingen om deze verblijven te bezoeken. Wij kunnen aanwezig zijn tijdens deze bezoeken. Tweede bezoeken kunnen ook geregeld worden.
  6. Vervolgens beginnen wij de onderhandelingen op basis uw specifieke vereisten over de voorwaarden van het huurcontract. De meest gunstige huurvoorwaarden worden onderhandeld. Hierbij geven wij u volledige ondersteuning met betrekking tot het uitleggen en begrijpen van de voorwaarden van het contract, en assisteren wij u om de overeenkomst af te sluiten. Alle wettelijke verplichtingen worden nagekeken. We zijn aanwezig bij de ondertekening van het koop- of huurcontract met de notaris/eigenaar/immobiliënkantoor, en indien u hierbij niet aanwezig kan zijn, kunnen wij u vertegenwoordigen middels een volmacht.

Eens het huurcontract is getekend, kunnen wij u verder begeleiden met de verdere stappen inzake administratie en aansluiting van de nutsvoorzieningen.