Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Lokale verhuizingen

Transworld International voert met groot plezier uw lokale verhuis uit, hoe klein of groot het volume ook is. Wij garanderen u een uitmuntende dienstverlening bij elke soort verhuizing.

Na ontvangst van uw aanvraag zal een vertegenwoordiger van onze firma bij u langskomen. Zo zorgen we er voor dat uw verhuis zo persoonlijk mogelijk wordt benaderd, tegemoet komend aan al uw noden, en dat u een duidelijke gratis verhuisofferte krijgt, gebaseerd op uw vereisten.

Het ervaren team van Transworld International is speciaal opgeleid voor het met kennis van zaken demonteren, inpakken en laden van al uw waardevolle bezittingen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail, of het nu delicaat porselein, kunstwerken die u nauw aan het hart liggen of waardevolle meubels zijn. De meest geschikte methodes en materialen worden in uw woonst gebruikt om de veiligste reis van uw bezittingen te verzekeren. Op maat gemaakte houten kisten voor uw breekbare of antieke inboedel worden vervaardigd in onze volledig uitgeruste schrijnwerkerij.

Bij het verhuizen weten we dat er altijd een risico voor schade is, inclusief grote risico's zoals brand of overstroming, welke wij niet kunnen controleren. Voor een volledige gemoedsrust bij het verhuizen, raden wij onze "Alle Risico" verzekering aan. Deze verzekeringspolis dekt alle risico's van verlies of schade vanaf het tijdstip waarop wij uw bezittingen onder onze hoede nemen tot zij in uw nieuwe woonst afgeleverd zijn.

De kwaliteitsdienstverlening die u zal ontvangen van Transworld International wordt doorgetrokken vanaf het eerste contact tot het uitpakken van de laatste doos in uw nieuwe woning. We verzekeren u dat uw lokale verhuis met dezelfde zorg en ernst zal behandeld worden als een internationale verhuizing.

Contacteer ons voor een gratis verhuisofferte.