Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Verhuizingen

Transworld International is actief in de verhuissector sinds meer dan 45 jaar, en heeft gedurende die jaren haar reputatie verdiend als leverancier van diensten van topkwaliteit.

Onze verhuisdiensten omvatten :

Of u nu enkele meubels naar de volgende straat wil verhuizen, of uw hele inboedel naar de andere kant van de wereld, wij staan klaar om u de top service te geven die elke klant verdient.

Volgens uw vraag zorgen wij voor de demontage van uw meubels, het inpakken, laden, transport, export- en importformaliteiten, uitladen, uitpakken, hermonteren van uw meubels en het verwijderen van het lege inpakmateriaal.

Wij zijn niet alleen een verhuisbedrijf met volledige dienstverlening, maar bieden daarbuiten ook relocatiediensten aan.

Wij hebben een vergunning bij de Belgische douane en kunnen daardoor de inklaring van uw goederen intern verzorgen. Wij kunnen ook indien nodig uw goederen in transit opslaan in de transitzone van onze opslagplaats.

Wanneer er een moeilijke toegang tot uw huis of appartement is, kunnen wij parkingreservaties, buitenlift, pendeldiensten met kleine kamionettes, levering via de trappen tot zelfs een kraan voorzien. Ook als u waardevolle kunstwerken, breekbaar porcelein, een staande klok, een piano, een kluis,... dient te verhuizen, hebben wij de nodige expertise in huis om dit vlot te laten verlopen.

Al onze medewerkers hebben een professionele opleiding genoten en hebben een welverdiende status van uitmuntendheid verkregen.
Transworld International heeft met succes het FAIM kwaliteitslabel behaald, hetwelke de enige kwaliteitsstandaard ter wereld is voor internationale verhuizingen..

Het FAIM-programma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een gereputeerd consultancy-kantoor met de bedoeling om de meest grondige en strenge audit van de kwaiteitsaanpak van een bedrijf te zijn dan eender welke andere standaard. De onafhankelijke audit wordt uitgevoerd door Ernst and Young, en houdt onder meer een beoordeling van de individuele dossiers, van de procedures, van onze klantenservice en van onze operationele doeltreffendheid.

We zijn lid van de meeste belangrijke internationale netwerken van internationale verhuisfirma's zoals FIDI, IAM en OMNI.

Verzeker u ervan dat u uw waardevolle verhuisgoederen aan een vertrouwenswaardige en gereputeerde verhuisfirma toevertrouwd.

Wij bieden verhuisdiensten van de hoogste kwaliteit aan aan concurrentiële prijzen en zullen onze diensten met plezier aan u voorstellen. U kan ons contacteren voor een gratis verhuisofferte.