Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Transport van huisdieren

Een huisdier is een volwaardig lid van de familie, en verdient dan ook dezelfde zorg en toewijding. Jammer genoeg is het niet altijd mogelijk om uw huisdier met u mee te nemen op uw reis naar uw nieuwe bestemming.

De halve wereld rondreizen kan bovendien hard zijn, en het nodige papierwerk verkrijgen met alle bijhorende vereisten en problemen om uw behaarde vriend naar het buitenland te verhuizen draagt enkel bij tot de moeilijkheden.

Transworld International draagt zorg voor het oppikken en transport van uw huisdier, verzorgt alle douaneformaliteiten en levert uw huisdier op bestemming zo snel mogelijk bij u af. Onze ervaren specialisten in relocaties van huisdieren zullen er voor zorgen dat het hele proces vlot verloopt, van papierwerk en vaccinaties tot een veilige vlucht en een persoonlijke afhaling en aflevering van uw deur bij vertrek tot aan uw nieuwe woonst.

Kennels kunnen ook worden voorzien bij vertrek of bij aankomst. Wij zijn er voor uw huisdier op elk moment. Zo zorgen wij ervoor dat de moeilijke transitperiode letterlijk voorbijvliegt en herenigen wij u zo snel mogelijk met uw huisdier.

Bijzondere zorg voor huisdieren