Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Beheer van onroerend goed

Als eigenaar van een huis of appartement, kan u het mogelijks niet opportuun vinden om dit te verkopen naar aanleiding van uw verhuis. In dit geval zal u de voorkeur geven om uw eigendom te verhuren.

Een huis of appartement verhuren terwijl uzelf in het buitenland verblijft is echter niet eenvoudig. U zal niet enkel huurders dienen te zoeken, waarbij u telkens als een kandidaat het pand wil bekijken iemand zal moeten voorzien om u te vertegenwoordigen, maar u zal ook onderhandelingen moeten voeren, zorgen voor de ondertekening van het contract en de plaatsbeschijving (inkomend en uitgaand) moeten regelen.

Bovendien kunnen er zich tijdens de huurperiode kleine en minder kleine problemen voordoen, zoals uit te voeren herstellingen, problemen met de huurders of de buren, enz…

Onze beheerders zullen u helpen kandidaat-huurders te screenen en te selecteren, het uitvoeren van de nodige herstellingen regelen en coördineren en in het algemeen het beheer over uw eigendom waarnemen. Dit zal u een hoop kopzorgen besparen omtrent problemen die zich letterlijk ver van uw bed afspelen.

Beheer van onroereng goed