Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Beëindiging van de huurovereenkomst

Eén van de belangrijkste en meest dringende zaken die u zal moeten regelen zo gauw u weet wanneer u zal verhuizen, is het beëindigen van de huurovereenkomst van uw woning.

Transworld International kan dit voor u in orde brengen in eender welk land ter wereld.

In België is een groot deel van de regels voor de huur van een hoofdverblijfplaats dwingend geregeld door de wet. Als de huur niet op het juiste moment of op de juiste wijze wordt beëindigd, kan dit de huurder veel geld kosten.

Onze interne juridische adviseurs zullen u begeleiden bij de beëindiging van uw huurovereenkomst en bij de onderhandelingen om de huurovereenkomst zo snel als mogelijk en met de minst mogelijke kosten te beëindigen.

Tevens kunnen wij u voor u een algemene opkuis van de woning regelen. Wij kunnen ook, indien nodig, ervoor zorgen dat herstellingen gedaan worden, om de woning klaar te maken voor de uitgaande plaatsbeschrijving.

Onze consultants zullen deze plaatsbeschrijving voor u organiseren. Zij zullen u vertegenwoordigen of bijstaan tijdens deze plaatsbeschrijving, en de nodige opvolging verzekeren, om uw belangen ten volle te verdedigen.

Na de uitgaande plaatsbeschrijving tenslotte, zullen wij u bijstaan om de vrijgave van uw huurwaarborg zo snel als mogelijk te bekomen.

Beëindiging van de huurovereenkomst