Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Transport van auto's

Voertuigen (auto’s, moto’s, enz.) kunnen verscheept worden van en naar de meeste landen. Invoerbeperkingen zijn echter in de meeste landen van toepassing. Deze verschillen gewoonlijk naargelang uw status (terugkerend inwoner, nieuwe inwoner, diplomaat).

Transworld International zorgt voor het transport van uw voertuig, waar ook ter wereld. Wij komen uw auto bij u thuis halen en leveren die af voor de deur van w nieuwe woning. Hierbij regelen wij alle douane-formaliteiten en de transportverzekering. We kunnen u ook helpen bij de inschrijving van uw wagen op bestemming.

Soms is het praktischer om uw wagen niet met u mee te nemen. Transworld International voorziet korte en lange termijn opslag. Afhalen en afleveren van uw auto kan geregeld worden, evenals standaard onderhoud. Zo zorgen wij er voor dat uw onmiddellijke bij uw terugkeer kan genieten van uw luxe- of gezinswagen, oldtimer, sportwagen of SUV.

omzetting en export van wagens en moto's