Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Schoonmaak en herstelling na verhuizing

Transworld International kan voor u de organisatie van de schoonmaak bij het einde van de huur en de herstellingen, nodig voor het overdragen van de woning, regelen, waar ook ter wereld.

De Belgische wet voorziet dat de huurder bij het einde van de huurovereenkomst de woning terug aan de eigenaar overhandigt in dezelfde staat als waarin deze zich bevond bij het ingaan van de huurovereenkomst, weliswaar rekening houdend met normale slijtage. Over het algemeen wordt hiervoor in gemeenschappelijk overleg tussen de eigenaar en de huurder een deskundige aangesteld die een plaatsbeschrijving opmaakt van de woning. Hetzelfde is meestal ook gebeurd bij het ingaan van de huurovereenkomst. Deze deskundige zal in zijn of haar rapport een schatting maken van de zogenaamde huurschade, en dus ook van het bedrag dat de huurder hiervoor aan de verhuurder verschuldigd is. Dit bedrag wordt dan afgetrokken van de de huurwaarborg die de huurder op het einde van de huur terug ontvangt.
Om u hierop voor te bereiden, kunnen wij voor u een voorafgaandelijke inspectie van de woning doen, en u suggesties doen hoe u de woning terug in een goede staat kan brengen. Dit houdt een schatting van de kosten in voor de noodzakelijke poetsbeurt, reparaties, schilder- en tuinwerken. Na goedkeuring kunnen wij al deze werken ook voor u organiseren. Op deze manier zorgen wij er voor dat u een maximum van uw huurwaarborg kan terugkrijgen.

Al deze onderhouds- en reparatiediensten kunnen op uw maat aangeboden worden. Dit kan gaan van normale poetsdiensten tot grondig en diepgaand kuisen van wasbakken, ovens, fornuis, haarden, koelkasten, kasten, ramen, vloeren, badkamers, terras,…. Kleine herstellingen en schilderwerken kunnen door onze eigen klusjesmannen gedaan worden. Voor grotere werken nemen wij contact voor u op met onze partners, die garant staan voor een professionele dienstverlening.

Eigenaars die bij hun vertrek hun woning willen verkopen kunnen ook gebruik maken van voornoemde diensten. Onze consulenten hebben een grote ervaring in de vastgoedmarkt, en zullen u advies geven hoe u uw woning in de best mogelijks staat kan brengen en zo aantrekkelijk mogelijk kan maken voor een vlotte verkoop, met een minimum aan extra kosten.

Wij maken het leven voor u gemakkelijker, of u uw woning nu wil verkopen of verhuren. Laat Transworld International de karweien van schoonmaken en repareren van uw lijst halen.