Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Inter-culturele training

Het doel van dit programma is om de individuele ontplooiingsmogelijkheden van de expat aan te moedigen en te versterken, evenals de capaciteit van het bedrijf om efficiënt te werken over de culturele grenzen heen door middel van interculturele seminaries en oefensessies, specifiek gericht op het land.
Deze gepersonaliseerde sessies bieden inzicht en belangrijke informatie over het gastland en zijn cultuur. Onze deskundigen behandelen zowel de plaatselijke geschiedenis, gewoontes, etiquette als aandachtspunten voor het dagelijks leven. Gedurende dit programma zal de trainer de sterktes van de deelnemer aanmoedigen, feedback geven, en hem adviseren over de domeinen waar deze nog vooruitgang dient te boeken.
Bovendien bieden deze trainingssessies inzicht over de economische, politieke en zakelijke tendensen van het gastland, evenals de mogelijke gevolgen voor uw internationale handel.
Interculturele training wordt zowel gegeven aan volwassenen als aan jongeren, voor het vertrek of na aankomst, in groep of in individuele sessies. De duur van dit programma varieert van één dag tot anderhalve dag.

Dit houdt de volgende diensten in :

  • De individuele benadering

Ondersteunt het succes van een expat en zijn of haar gezin door de aanpassing en het leerproces in een vreemde cultuur te vergemakkelijken.

  • De zakelijke benadering

Ondersteunt de ontwikkeling van vaardigheden en strategieën om tegemoet te komen aan de vereisten van een globaal bedrijf. Wij assisteren kaderleden om de impact van culturen op de zakelijke activiteiten te onderkennen, zowel als de vereisten voor transculturele interactie.

 In deze diensten is de lunch op de eerste dag inbegrepen.