Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Inpakken en laden van inboedels

Het team van Transworld International is speciaal opgeleid voor het met kennis van zaken demonteren, inpakken en laden van al uw waardevolle bezittingen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail, of het nu delicaat porselein, kunstwerken die u nauw aan het hart liggen of waardevolle meubels zijn. De meest geschikte methodes en materialen worden in uw woonst gebruikt om de veiligste reis van uw bezittingen te verzekeren. Op maat gemaakte houten kisten voor uw breekbare of antieke inboedel worden vervaardigd in onze volledig uitgeruste schrijnwerkerij. Bij vertrek zal u een inventarislijst van de verpakte goederen overhandigd worden. Containers worden aan uw woonst geladen en verzegeld en worden niet geopend vóór de levering of vóór de douane-inspectie op bestemming dit beveelt. Naast de verhuizing van inboedels zijn ook diensten beschikbaar voor de verhuizing van huisdieren en motorvoertuigen.