Verhuizingen

Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen.
We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken.

Gratis verhuisofferte

Wanneer u verhuist, is het belangrijk vooraf het benodigde budget te bepalen, en dit ook onder controle te houden.

Na ontvangst van uw aanvraag, maken wij een afspraak met u en komt één van onze vertegenwoordigers bij u langs om er voor te zorgen dat uw verhuizing op de meest persoonlijke wijze behandeld wordt en aan al uw wensen tegemoet gekomen wordt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een duidelijke verhuisofferte krijgt, gebaseerd op uw eigen behoeften.

Tijdens dit gesprek zal onze vertegenwoordiger met u alle aspecten van uw verhuis bespreken. Gebaseerd op deze informatie, zal onze vertegenwoordiger de middelen bepalen die nodig zijn om uw verhuis op de beste en meest efficiënte manier uit te voeren.

Hierna zal hij u uw gratis verhuisofferte zo snel mogelijk opsturen. Deze verhuisofferte zal uitgebreid de details van uw verhuis toelichten, en zal duidelijk vermelden welke verhuisdiensten wel en niet in de offerte zijn inbegrepen.

Opmeting